viktig!

Jeg er sånn middels interessert i fotball, og egentlig gjelder det for sport generelt. Ser sport på TV av og til, som kampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset i går kveld som forøvrig endte uavgjort 1-1, om noen unngikk å få det med seg.

Umiddelbart etter kampen zappet jeg over til den lokale nyhetssendingen for å høre om bl.a. en bilulykke på Meheia, mellom Notodden og Kongsberg. Noen har kanskje tippet hva første innslag i nyhetssendingen var, og ja, det var resultatet og scoringene fra kampen som nettopp var slutt. Neste innslag var dødsulykken på Meheia denne mandagen.

Etter å ha sett lokalnyhetene zapper jeg over til de ordinære nyhetssendingene klokken 21.00, og noen har kanskje igjen gjettet riktig på førsteoppslaget? Jepp! 2-0 til deg som tippet rett begge ganger. For nok en gang var det viktigste som har skjedd i verden denne mandagen uavgjortkampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset (kampen endte altså 1-1 om du ikke fikk det med deg).

Dette er en gjenganger året rundt. Sport foran alt annet. Selv om det skulle bryte ut en krig eller en epidemi i Norge, tar jeg sjansen på å tippe at et eller annet sportsinnslag kommer først. Selv om det norske alpinhåpet bare ble nummer 6 i worldcup-rennet. Forresten så glemte jeg å fortelle noe ganske viktig. Etter 21.00 nyhetene fulgte sporten, og den ble innledet med den viktige nyheten om at kampen mellom Lillestrøm og Strømsgodset endte 1-1.

Hvorfor de ikke nevnte fotballresultatet som førsteinnslag under værmeldingssendingen rett etter sporten, har jeg ingen god forklaring på. Enkelte ting her i verden må man bare akseptere som de er. Men det hadde ikke kostet meteorologen så mye å fortelle om resultatet, bare en kort setning, uten at scoringene ble vist. Kampen endte altså 1-1.

Reklamer

2 responses to this post.

 1. Så det ble uavgjort ja? Hmm… 😉
  Ifølge Tom Nordlie var det banen, og nedbøren som var grunnen.., -ergo meteorologenes feil at ikke Lsk vant!

  Var nok derfor de ikke meldte 1-1 i værmeldinga…;)

  …men, men… så ble det 1-1 altså?….hmm….

  Svar

 2. #1 Nunzio

  Jepp, det endte visstnok 1-1 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: