«blow job»

I Dagbladets nettavis onsdag står det å lese om en småbåtulykke der en mann ble alvorlig brannskadd grunnet bensinlekkasje, noe som førte til eksplosjon. Mannen ble sendt til Ullevål universitetssykehus. Brannskadene betegnes som alvorlige og tilstanden er stabil.

Så leser jeg i onsdagens papirutgave av Dagbladet, i en artikkel av Anders Holth Johansen, om en dame på 71 som eksploderte under fjerning av en rektumpolypp – hvor? På Ullevål universitetssykehus. En eksplosjon skjedde i damens tarm og hele endoskopet ble blåst ut av anus ifølge lege Bjørn Hofstad. De forfjamsede legene som var tilstede undersøkte så damen men fant ingen skader. Hun hadde vissnok bare klaget på lett ømhet i underlivet ifølge Dr. Hofstad.

En laktoseprøve viste at damen tilhørte den tredjedel av befolkningen som danner metangass i tarmen. For utvidelse av tarmen, noe som letter operasjonen, blåste de inn luft. Denne luften reagerte med tarmgassen og POFF! Jeg vil vel anta det gikk ei ri gjennom den tilårskomne skrotten som må ha kastet litt på seg på operasjonsbordet.

Det nevnes i artikkelen at man bør gå over til å bruke karbondioksidgass istedenfor luft i framtiden for å unngå eksplosjoner ved gastrointestinal endoskopi. Men enn så lenge brukes luft. Det viktigste å få med seg er at de som har blitt utsatt for eksplosjon i båt eller annet blir tatt godt vare på ved Ullevål universitetssykehus. Det gjør også de som ikke har vært utsatt for eksplosjon – ennå.

Reklamer

13 responses to this post.

 1. Posted by kooperativet on juli 12, 2007 at 8:00 AM

  Aner vi en fornybar energikilde som kan utnyttes noe bedre? 🙂

  Svar

 2. #1 kooperativet

  Javisst. Hva som startmotor i sprint, ut av blokkene som et skudd – helt uten doping 🙂 Her er det bare fantasien som begrenser mulighetene 🙂

  Svar

 3. Det der med å utnytte en slik gass var en god ide. Kanskje en tredjedel av befolkningen kan leve på erter, og produsere sin egen oppvarming.

  Svar

 4. #3 genese

  Innovativt 🙂 Jobber med en sak for sykkelrytterne. Fylle ramma med komprimert luft, ventil på setet som går inn i tarmen, spak på styret for luftinnblåsing, voila! Det burde blåse hele setet av ramma og gi spurtkraft i massevis. Viktig å holde seg unna spaken når man sitter inneklemt i hovedfeltet, da. Om et par år vil vi kunne se rittet «Tour de gass» på TV-skjermene.

  Svar

 5. Jo, ideen er god. Men jobber ikke disse rytterne vanligvis i den kjemiske fabrikken som kalles Frankrike Rundt? Tester de ikke alle kjemikalier? Er det forenlug med gassproduksjon, da?

  Svar

 6. #5 genese

  Mulig jeg må foreta litt research, men ideen tror jeg er gull verd 🙂

  Svar

 7. Posted by Luringen on juli 14, 2007 at 12:09 AM

  Etter ei uke med diverse mat med friterte poteter til er jeg svært glad om noen kan berolige meg med å si at jeg ikke tilhører den tredjedel…

  Svar

 8. #7 Luringen

  Hmm? Så det var altså ikke du som

  http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=643

  Svar

 9. Posted by Luringen on juli 14, 2007 at 12:40 AM

  eh, nei…

  lucky me..?

  Svar

 10. Ja, dette var en ny måte å eksplodere i analen får man si.

  Svar

 11. #10 Habben

  Aner jeg en historie bak den kommentaren? Du har erfaring fra andre metoder, eller? Du har vel ikke drukket bensin eller rødsprit, Habben? Dynamittgubbe i lompe, med sennep og ørlite grann ketchup?

  Svar

 12. Nei, referansene mine stammer heller fra http://www.dickfrombehind_not_dot.but_alot_of_com.
  *for mye sagt?*

  Svar

 13. #12 Habben

  Det der var sterkt å se på – på grensen til å bli moderert!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: