rein kebab

En god nyhet for kebab-elskere. Nå blir det mye bedre kvalitet på råstoffet, og attpå til slår du et slag for miljøet når du inntar kebab-lekkerbiskenen. Se mot nord, gjør et kupp, kebab-råstoff gis bort mot avhenting.

Advertisements

5 responses to this post.

  1. Er jaggu glad jeg ikke liker kebab! Hujei, hehe….
    Forresten…. det kan se ut som spyfluer vi fortrenge myggen på vidda etterhvert…=)

    Svar

  2. #1 Nunzio

    Vel, så har du i hvert fall smakt kebab siden du ikke liker det. Jeg har ikke våget å smake engang. Spiser ikke kjøttmat fra gatekjøkken. (Skal spare deg for å fortelle hvorfor!).

    Ellers må jeg si det er både alvorlig og trist at det gambles med folks helse på den måten. Det avdekkes stadig vekk dårlig hygiene og E. coli (tarmbakterier) nær sagt i alle typer mat – også baguetter og ferdigsmørte nistepakker. Til og med på såkalte gourmetrestauranter. Om en pervers kokk driter i viltgryta er det jo ingen som merker noe – ikke engang om det står oppført på menyen på phalloides-fransk; Chef lé dritt med nogo attåt.

    Satser heller på tyttebær og mjølk 🙂

    Svar

  3. «Om en pervers kokk driter i viltgryta er det jo ingen som merker noe..»

    -Takk! Nå skal jeg spise på eget kjøkken heretter, haha….;D

    Svar

  4. #3 Nunzio

    Med god varmebehandling kan alt spises. Sikkert noen som tjener gode penger på at det er museår i år også 🙂

    Svar

  5. Huff og huff….
    Kan ikke akkurat si det frister å maule de «små grå» i fellene…;D

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: