norsk edderkoppforum

Endelig har vi fått et norsk edderkoppforum hvor vi kan dele kunnskap og erfaringer. Glenn Halvor Morka har opprettet siden Edderkoppkrokens forum, og det blir spennende å se hvor stor aktiviteten blir.  Glenn har etter hvert fått et godt kontaktnett med meget dyktige araknologer og hobbyaraknologer, og sjansen for å få gode svar på vanskelige spørsmål, enten fra Glenn eller andre,  er stor.

Enten du er en ivrig edderkoppentusiast eller føler en fascinasjon for disse åttebeinte og allestedsværende krypene, vil du finne masse kunnskap både på selve forumet og i tilviste lenker. Har du en god edderkopphistorie, er du velkommen til å registrere deg som medlem og utfolde deg i de ulike trådene. Her vil det bli tumleplass både for vår fremste ekspertise og for amatører.

Reklamer

6 responses to this post.

 1. Spennende! Flott bilde du har tatt av krypet.. Uansett så har den så mange øyne at jeg føler meg forfulgt..
  Håper det melder seg mange inn på forumet i allefall!

  Svar

  • Disse hoppeedderkoppene er artige å fotografere. Plutselig gjør de et hopp, og borte er de. Ikke rart de stirrer opp i det skremmende store «øyet» på makrolinsa.

   Forumet har fått en fin start. 15 medlemmer på første uka høres ikke all verden ut, men blant disse er noen av våre fremste på fagfeltet. Det er også et lite miljø vi snakker om. Håper og tror det oppveies av at de få er ivrige og aktive, både i felten og på forumet etter hvert. Ellers kan man håpe at det melder seg noen svensker og dansker. Svenskene har i det store og hele de samme artene som vi har.

   God OL-helg 🙂

   Svar

 2. Hvor flott at dere har fått mange medlemmer! Det er lettere å holde oversikt når man er få medlemmer i et forum enn mange tusen! Men når det er mange med fagkunnskap på dette område som edderkopparter så er det flott! Hoppedderkopper høres no festlig ut, men de øyan. Grøss. Skal bli spennende hva som dukker opp bare våren vil innfinne seg, nå er det jo så gruelig kaldt. Ha en fin uke!

  Svar

  • Hei igjen Lavina.

   Som deg er jeg grundig lei kulde og vinter, men det er snart mars, og marssola varmer godt. Vi er på rett vei 🙂

   Ha en fin uke du også.

   Svar

 3. Fantastisk! kjempe bra – denne linken spares 🙂
  Jeg har gaatt fra aa vaere redd og «fryse fast» naar jeg saa en haarete ting med nett – til aa bli veldig fascinert. Mye takket vaere macro linsa som gjoer at jeg kan se hvordan de faktisk ser ut. 8 oeyne!! og bein med haar med mothaker paa – det MAA man jo bli fasinert av!
  Edderkopper er kule dyr!!

  Svar

  • Framed and Shot.

   Samme her. Har alltid sett på edderkopper som skumle og ekle, inntil siste året. Nå vokser fascinasjonen i takt med at aversjonen avtar. Jeg har virkelig blitt fanget av hobbyen og kan nesten ikke vente til snøen forsvinner. Nå er det øyeblikkelig vår, om litt… 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: